با نگاه به تاریخ انقلاب اسلامی، میتوان دریافت که مسائل مهم کشور از ابتدای انقلاب تاکنون، عمدتا از جنس سیاست خارجی بوده است. مسئله فلسطین، تسخیر لانه جاسوسی، جنگ تحمیلی، مذاکرات هسته ای، تحریمها، بیداری اسلامی و ... نشاندهنده اهمیت و ضرورت پرداختن به این حوزه است.
کارگروه سیاست خارجی قرارگاه شهید احمدی روشن، دیپلماسی اقتصادی را اولویت خود قرار داده و مسئله ارز مرجع (دلار و یورو) و جایگزینی آن با پیمان پولی دو جانبه را به عنوان مسئله اصلی این حوزه، پیگیری میکند. تاکنون 47 پیمان پولی دوجانبه بین کشورهای مختلف امضا شده است، در این رویکرد جدید، تجارت با استفاده از پولهای محلی انجام میشود. یعنی به جای استفاده از یک پول واسط مانند دلار و یورو، از پول کشورهای مبدأ و مقصد تجارت استفاده میشود.
با وجود تحریمهای بانکی آمریکا و اتحادیه اروپا، و پیگیری اقتصاد مقاومتی، استقلال ارزی کشور در این برهه حساس، کاملا الزامی است. لازمه این استقلال، برقراری دیپلماسی قوی اقتصادی با کشورهای مساعد توسط دستگاه سیاست خارجی و پیگیری این پیمانها توسط بانک مرکزی، مجلس شورای اسلامی و دیگر نهادهای مرتبط است.
کارگروه سیاست خارجی، در نظر دارد مجموعه های دانشجویی مرتبط با این حوزه را در راستای جریانسازی هدفمند دانشجویی، پشتیبانی و هدایت کند.
فهرست اساتید کارگروه سیاست خارجه(جایگزینی ارز مرجع)
دریافت
حجم: 372 کیلوبایت
فهرست اساتید بیداری اسلامی در آینده بارگذاری خواهد شد.